Registracija Prijavite se
(0 / 0,00 rsd)
KLUB MAGZIJEVIH DRUGARA

Nova Godina

NOVA GODINA

NOVA GODINA

Magaza-Magična Oaza već treću deceniju uspešno ostvaruje svoj cilj - da pruži deci najlepše moguće detinjstvo! Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših najmlađih, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih, inspirativnih i edukativnih igračaka koje će učiniti da njihov svaki dan bude veseo, pun mašte, izuzetne zabave i učenja!

Raspolažemo sa asortimanom od preko 4000 različitih artikala vodećih svetskih proizvođača. Direktni smo uvoznici svih ponuđenih igračaka. Igračke se uvoze iz Italije, Holandije, Velike Britanije, Kine, Turske, ali sarađujemo i sa najvećim domaćim uvoznicima i zastupnicima igračaka, tako da Vam u svakom trenutku možemo ponuditi aktuelan asortiman igračaka.

Kako se bliže Novogodišnji i Božićni praznici, kada deca nestrpljivo očekuju Deda Mraza i sjajne poklone pozivamo Vas da se uverite da Vam Magaza - Magična Oaza može biti siguran i pouzdan partner, koji će mališanima Vaših zaposlenih obezbediti najlepše i najbolje igračke.   

Pružamo Vam mogućnost da dođete i sami sastavite paketiće u zavisnosti od Vaših želja. Takođe, mislimo da će Vam stručna pomoć, iskustvo i sugestije naših zaposlenih pomoći da odaberete pravi poklon za najdraže mališane lepo upakovan i ukrašen u Novogodišnjoj kesi. Ukoliko želite roditeljima da prepustite izbor poklona u ponudi imamo i Novogodisnje poklon vaučere koji glase na željeni iznos. 

Odabir i kupovinu Novogodišnjih paketića možete uraditi  i on-line, putem našeg WEB shop-a www.magicnaoaza.rs i odabrati sami igračke koje će činiti sastav vašeg novogodišnjeg paketića koji će Vam upakovan u Novogodišnju kesu biti isporučen na zahtevanu adresu.

 Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem maila [email protected] ili telefonom 011/377 44 01

Vaša Magaza!

NEWSLETTER

MagicnaOaza.rs 2015.
Artikal je dodat u korpu.